Om våre verdier, oss, vår visjon

Et firma med fokus på personlig utvikling for å skape vekst og kvalitet for både bedriften og de ansatte.

EN ANNERLEDES BEDRIFT

Det Norske Kartselskapet AS som salgsbedrift ble etablert i 2007 og er i dag en veletablert leverandør i bransjen innenfor markedsføring og kartløsninger. Laila Mjeldheim er en av gründerne som var med og startet Det Norske Kartselskapet AS.

«- Det var en utrolig spennende tid. Jeg har alltid elsket å arbeide mye, og allerede da jeg var 13 år og gikk på ungdomsskolen begynte jeg å jobbe på bensinstasjon på fritiden. Da jeg mange år senere var med og startet Det Norske Kartselskapet fikk jeg bruk for denne arbeidslysten, for som gründer må du regne med å jobbe svært mye, ler Mjeldheim.»

Vi jobber mye med å utvikle en god lagfølelse i bedriften gjennom fokus på inkludering og å støtte hverandre. Oppmuntre hverandre til å ta eget ansvar og praktisere god arbeidsmoral og se mot felles mål. Ansatte som jobber her kan være åpne om utfordringer i livet, om problematikk som rus- eller annen avhengighet som er til hinder for å nå mål og drømmer og eller som gir dårlig livskvalitet. Et åpent og ærlig miljø med kollegaene, gir inspirasjon og et unikt og trygt fellesskap. Vi behøver hverandre og fellesskapet for å vokse som individ og bedrift.

Vi er stolte av å kunne levere Norges mest oppdaterte og nøyaktige kart. Atlas.no er et digitalt kart som kan gi deg værvarsel, trafikkmeldinger fra Ruter, Statens vegvesen og NRK samt en oversikt over alle ladestasjoner til el-biler og historiske kart helt tilbake fra 1937. Vi tilbyr spesialtilpassede kartløsninger samt god markedsføring i våre kart som du finner på www.atlas.no og i GPS. Vi leverer karttjenester til små og store bedrifter innenfor alle bransjer.

RUSFRI BEDRIFT – HVA LEGGER VI I DETTE BEGREPET

Vi har en utvidet definisjon av begrepet rusfri bedrift. Når vi sier kjemisk rus, så tenker vi på rus i tradisjonell forstand, det vil si misbruk av alkohol og såkalte illegale rusmidler. Vi bruker også rusbegrepet i en utvidet betydning, om det emosjonelle kicket noen får av å utøve maktspill med å kontrollere andre for selv å komme i posisjon.

Det kan være med baksnakking, kritikk og undertrykke andre for at en selv skal føle seg bra. Eller et ubalansert forhold til mat, trening, spill, relasjoner og arbeid når besattheten blir en emosjonell flukt som gir betydelige negative konsekvenser og forringet livskvalitet. Rus i begge betydningene av begrepet er destruktive mønstre som tar oppmerksomheten bort fra verdier som åpenhet, ærlighet, tillit, samhold, fellesskap og bedriftens mål.

Vi trener våre ansatte til å bli ledere

De eneste begrensningene vi har er de vi setter på oss selv.

Møt våre ansatte

Laila Esther Mjeldheim
Laila Esther Mjeldheim
Daglig leder / Eier

Utdannet Avansert Addictolog, Gestaltterapeut og Traumaspesialist utdanning ved FUN Norge.

Beate Gundersen
Beate Gundersen
Arbeidsleder

Utdannet Helsefagarbeider, Avansert Addictolog, Gestaltterapeut og Traumaspesialist utdanning ved FUN Norge.

Kim Preben Krabbe
Kim Preben Krabbe
Prosjektleder

Utdannet Addictolog, Gestaltterapeut og Traumaspesialist utdanning ved FUN Norge.

Marius Melbye Krabbe
Marius Melbye Krabbe
Prosjektleder

Utdannet Addictolog og Gestaltterapeut ved FUN Norge.

Siv Beate Bjom
Siv Beate Bjom
Prosjektleder

Utdannet Avansert Addictolog, Gestaltterapeut og Traumaspesialist utdanning ved FUN Norge.